5.4.2010 23:03:32 Mickey16
Re: Jak se projevovaly vaše děti s ADHD kolem roka?
To řešíš docela brzo... já byla se synem teď na vyšetření, je mu 3 a půl a prej jsem přišla docela brzo... a kromě podezření na ADHD toho má teda ještě víc... Pozornost u něj je konkrétně docela slušná, pokud ho něco zaujme, vydrží třeba 2 hodiny skládat puzzle, jendo za druhým, píše nebo počítá- akorát ho to pak najednou přestane bavit, praští s tím o zem a odskáče. U něj je na první pohled vidět ten permanentní pohyb, už od narození v podstatě, jako tříměsíční rotoval po obýváku k hračkám, v postýlce strhával prostěradlo, visel na mantinelu a pořád něco dělal. Spánek má trhaný, spí teda od cca 8mi- usíná dobře, hlásí se už od 6ti že chce spinkat, ovšem během noci má několik fází kdy se budí a řve ze spaní, a kromě toho ještě několik fází kdy se probudí a je prostě vzhůru... chce si hrát, furt si něco rovná v posteli, nebo jde třeba na záchod a když jde zpátky vezme to přes obývák, chvíli kouká z okna, hraje si s kocourem... v lepším případě, v horším rozpatlá v koupelně zubní pastu, vyhází kocourovi žrádlo z misky a podobně... a pak zas někdy zapluje do postele. A když už spí nestačí mu dvojlůžko
i ze spaní se furt někam kutálí, padá z postele a tak dále... spát vedle něj je za trest.
A pak hodně impulzivní jednání.
Odpovědět