Ahoj holky,
po strasne dlouhe dobe nakukuji a vidim, ze skoro nic
)
Tak jen v kostce:
Ziju, chodim na pravidelne kontroly na onkologii, vse zda se je v norme.Bulka sem , bulka tam, vzdy negativni.
Za cca 3/4roku jsem zhubla 14kg, furt jsem oplacana, ale dost se mi ulevilo.Ted mam rozpis od nutricni poradkyne na 2,5mesice jidelnicek a rady, takze verim, ze to pujde dal.
Po lete jsem odhodlana jit na druhou navstevu na plastiku a uz si vzit i termin operace.Co by nemy pozorovatel vlozenych operci rekonstrukce prsu..jsem sice znechucena, ale udiveny, jaky je vzdy fajn vysledek.tak do toho na prahu 40citky fakt pujdu.Bude to muj darek ke 40catinam
)Minuly tyden jsem totiz oslavila 39narozeniny, je to strasny, stara baba
)
Davidek:
1.trida zda se tak nejak pluje kolem nas, David vse umi, chape a neni problem.Cte temer plynule a dle ucitelky lepe, nez vetsina druhaku.Jsou dvoutridka.Matika taky dobry a psani- krasopis.Az k nevire,neuci se vubec, ja mu sem tam kouknu do sesitu a do denicku a je hotovo.Jinak je celkem hodny, obcas vymysli ptakovinu a dostane na prdel, ale jinak O.K.
TOMIK:
V rijnu mel 4.roky, roste jak z vody, je to nas pan vahavy Vaha, ale pomerne klidne a usmevave slunicko.
Oba kluci maji astma a lergie, navic jeste oba i na kravsou bilkovinu, fakt skvele.Fakt se nenudim.
MAREK:
18tilety klacek.NO COMENT!!Zenskou nema, ale s kamaradem s epustil do staveni vlacku..
Vdana jsem porad, Kaja je v pohode a celkem si zijeme na samote u lesa fajn.Teda samota u lesa to uplne neni, ale ja tomu tak rikam a taky tomu tady rikam ,,prdel na konci okresu" a po Brne je mi silene smutno a kdyz muzu ujedu tam, jezdim si ulicemi a kocham se semafory, zvonenim tarmvaji a troubenim nervoznich ridici v kolonach na Kolisti a na mestskem okruhu
..Ale jinak jsem fakt normalni.
BETTYNKA...nase 2leta bisonka je asi tehulka
)poprve jsem asistovala u ,,oplodnovani" pejskem.Sranda.Uz by mela mit 2tydny za ssebou.Za 14dni jdme na ULT.Pokud bude tehule, stenata by se mela vyklubat za me pomoci
)nekdy ve 2/2kvetna
)Se tesim..to bude u nas zase veselo.
NOVINKA:
Ma sestra v Italii vcera porodila chlapecka Christiana 3140g a 48cm ve 12,47h, cisarem, kvuli zdrav.komplikacim.mela ho objednany ale az na zitra, ale Christi chtel ven driv
)je cely ONA.Mamka za ni odjela v patek a bude tam do konce cervna.Ja odjedu nekdy zacatken cervna a pak spolecne autem s mimi dojedeme do CR.Se strasne tesim!!!!!!!
A jinak...muj obchudek na mimi_bazaru celkem jde, bavi me to a Floristika me dost dostala.kdo chce mrknout, muze, moje ID je 2359 a prezdivka carodejka71.
Ale je toho tam jen zlomek, co vse tvorim, delam a vytvarim atak
)
NO a asi uz nic moc.Nuda v Brne i za Brnem....
Pa a krasne jaro vsem preje Sylva