Ahoj holky, taky Vás všechny moc zdravím a přeju nádherné léto!
Moniko - obrovská gratulace k miminku, máš můj obdiv! Od 26.7. mám 2 týdny dovolenou a nejspíš ji strávím na chatě ve Lhotě u Vyškova, takže pokud čas, počasí a tvoje nálada dovolí, moc ráda tě uvidím!
Tinti - držím palce ke zdravému zubu, snad to bude v pohodě a do školy bude už zase fešák!
Janino - aktovka vypadá hezky, vyloženě klučičí, určitě se mu líbí!
Sysynko - moc ráda bych tě viděla, co takhle nějaký babinec nebo alespoň obídek?
U nás celkem hodně velikých změn:
Rebeka si začátkem května zlomila natřikrát nohu, léčení bylo celkem obtížné, ale naštěstí se jí to nepohnulo, takže nemusela na operaci a rovnání. Protože hned prvního července odjížděla na tábor, trnula jsem strachy, že se jí to nestihne zahojit a neodjede. Naštěstí lékaři v dětské byli super, měla sádru od zadku až dolů 4 týdny a potom jí to přesádrovali na tu kratší pod kolenem, aby mohla začít s rehabilitací. Nicméně byla na rehabilitaci pouze 2x a odjela na tábor, ale předpokládám, že ten je lepší než rehabilitace.
Holky mi tedy obě odjeli 1.7. na 3 týdny na skautský tábor, Sandra byla už loni, Rebča jela letos poprvé, ale obě se těšily, i když si nejsem jistá, zda jsem to nebyla já, kdo se těšil ze všech nejvíc!
Navíc jsme prodali náš maličký 3+1 a kupujeme vetší 4+1, jen je bohužel problém s vyřizováním půjčky, všechno trvá dýl, než jsme původně mysleli, takže mi se vystěhováváme už teď v červenci, ale nový byt nám uvolní až na konci srpna. Navíc bude potřebovat celkem rozsáhlou rekonstrukci, takže pokud se stihneme nastěhovat do vánoc, tak budu moooc ráda!
Pro holky to bude překvapení, přijedou z tábora a rovnou se nastěhují k babičce!
Ale jinak stejně jak napsala Jana, taková normální rodinka, chodím do práce, děti rostou ...
Ještě se musím pochlubit - Sandra už 4 roky plave a loňský školní rok byl pro ni první závodní a je první v kraji na motýlka, takže jsem pyšná matka. Jen ty každodenní tréninky mě celkem ubíjejí, holt jsem taxikář. Ale pokud u toho vydrží, tak se pokusí udělat talentovky na sportovku, takže bych vydržela vozit ještě rok, ale od páté třídy už by trénovala ve škole. Rebeka zase zpívá v dětském sboru Janáčkova divadla, moc ji to baví, je exibionista, takže se na představení těší. Teď nacvičují Evžena Oněgina na večerní představení, takže mě to alespoň donutilo chodit pravidelně za kulturou.
Tak pište pište, co je u vás nového … Petro, Verunko, Lenko, Ájo, Gabčo, Soňo, Radko, Terko, Kájo …???