Tenno, Mě to vadí taky, i když mám s tchýní vztahy dobré. Vadí mi to hlavně proto, že doma jídlo máme a s náloží od nich se nám to pak zkazí. Moje máma po mnoha rozepřích na toto téma se vždy zeptá a dá nám s sebou max buchtu nebo jiné sladkosti, co měla pro vnoučata, neb ona ani děda to sami nejedí. Ostatní odmítám... (a jsem ráda, že to tu některé máte jako já) Když byli kluci ještě mimina, byla jsem vděčná, že přivezli (naši i tcháni) aspoň jednou týdně nakrabičkované po 2 porcích uvařené jídlo. Něco jsme snědli hned, něco dali do mrazáku. Když jde k babičkám s dětmi jen jeden dospělí, vždy tomu co zůstal doma pošlou "ochutnávku" - větš. nějaké buchty, ale někdy i jídlo, když tam jdou ostatní na oběd. Většinou chodíme jenom "na kafe".
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.