16.5.2010 12:30:19 Winky
Re: Věštkyně,čarodějky,hypnotizérky,vědmy a šamanky prosím o pomoc!!!
Přeju ať se prstýnek někde vykulí, je to hrozné jak hledaná věc dokáže unikat i když ji člověk hledá tam kde se ta věc skutečně nachází. Včera jsem nemohla najít synkovy dva angličáky, vím že je měl u nás na velké posteli, tak jsem ji CELOU prohledala (peřiny, polštáře, přehoz) a nic. Dneska ráno jsem šáhla pod polštář a byli tam
a jsem si jistá že jsem je tam hledala už včera
Takže nezoufej a zkoušej znovu
ad detektor kovu
já jsem jednou našla brýle "pomocí" foťáku
byli jsme (ještě za svobodna, takže dááávníčko) na jedné oslavě, grilovačka na zahradě, paráda zábava, i jsme tam prováděli různé hry (skákání přes dětské švihadlo, závody ve dvojicích a jiné blbosti
). Pak jsme tam spali a já ráno měla řídit domů - ale ouha, nebyly k nalezení moje brýle. Hledali jsme je v domě, na zahradě - nic. Pak hostitele napadlo, že místo "chodit po zpátku" by stálo za to prohlédnout fotky z večera - kdy jsem je ještě měla a kdy už ne. No a těch fotkách jsem je měla na posledy když jsem stála na kameni uprostřed mrňavého zahradního jezírka, pak už ne
tak přišly ke slovu hrábě, a milé brýle jsme vylovili hráběmi z jezírka
to teda byla radost, fakt jsem už pomalu bulila že nedojedu domů (on by mě někdo hodil, ale prostě bych nemohla řídit než bych si koupila nové brýle).
Odpovědět