20.5.2010 21:34:52 sojka+07+09
Re: Kde berete energii?
mishacku tak to máš stejný jako já, myslím s tím skákáním po hlavě. Já teda přes den nemám šanci si lehnout, nikdy si nepouštím ani televizi, ale pravidelně asi tak jednou za hodinku se podívám tak na pět minut na internet. A to je čóro moro, hned se na mě pověsej a malej příšerně řve a sápe se po mně, tak ho vezmu a hned mi loupe písmenka z klávesnice
Fakt mi připadá že je malej hyperaktivní jak motorová myš, jako dneska jsme byli na plicním, tentokrát s dcerou a malej tam běhal hodinu v kuse po takový dlouhý chodbě a víte v kolik usnul ? před pěti minutama
a ráno vstane v šest a v noci ještě tak třikrát kvílí. POmáhá mi celá rodina, i ráno chvilku pohlídaj děti, abych se mohla do devíti dospat, ale i tak jsem chodící bečka sádla, chci říct unavená bečka sádla- podle mě si tělo díky vyčerpání šetří energii a moc toho nespaluje.
Na tvým místě bych byla úplně hotová a navíc těhotná, no tak to by fakt nešlo. Navíc vím, jak ten ekzém strašně vyčerpává, já kvůli tomu v noci prakticky nespím, přejde mě to až k ránu ai můj doktor říkal, že ten ekzém jako zánět strašně unavuje tělo, tkerýý se s tím furt pere. Mně pomáhá neustálý klábosení skámoškama a dlouhý procházky.
Odpovědět