24.5.2010 17:30:34 Avet..
Nevěra - poraďte mi
Ahojky, včera jsem se dozvěděla, že mi můj partner zahýbá s jinou ženou, spí s ní. Když měl být na školení, byl s ní a prý se nesmírně bavili nad mýma sms, odepisovali mi spolu. Možná to píšu hrozně hekticky, ale spala jsem dvě hodiny, máme 1.5 roku starýho syna a celá se třepu, protože to beru jako hroznou zradu. Tvrdí mi, že mě nemiluje už z dob, kdy jsem byla těhotná. Abych to v kostce uvedla na pravou míru, tak jsme spolu byli 6 let. Hodně jsme pili a každý den se strašně hádali. Myslí si, že jsem mu byla nevěrná, ale skutečně přísahám, že ne. Domluvili jsme se, že vysadím prášky a hned jsem otěhotněla. Když jsem otěhotněla, tak mi řekl, že není správná doba a chtěl interupci. Nedokázala jsem to. Opustil mě k jiné. Abych se mu pomstila, zrušila jsem mu trvalé bydliště. Nic nemá a kvůli mě opustil svou bývalou ženu. Zasloužím si to, vím a sama bych to už nikdy neudělala. Pak se ke mě vrátil a narodil se syn. Pak to bylo docela fajn, syna miluje nade vše. Myslela jsem, že je to ok, ale prošla jsem mu mobil a zjistila jsem, že s nějakou babou pojede na týden do Chorvatska. Ještě s její dcerou a svoji dcerou z prvního manželství. Já se vážně změnila,nikam nechodím, nepiju vůbec, jen mám velkou chybu a tou je vznětlivost. Jako důvod svého konání uvádí, že se se mnou nedá žít jako s partnerkou a že tady chce zůstat kvůli malýmu, ale my budeme jako kamarádi. Já to asi nedokážu, i když bych asi měla, protože jsem ještě na MD. Jenže mě se nechce rozcházet, nechci, aby malej měl dvě maminky a dva tatínky, nechci si pořád dokola představovat, že spal zároveň se mnou a s ní. Klidně budte hnusný, snad mi to pomůže, hlavně ať je štastnej syn, ale jak to mám sakra zpolknout? Jestli mám někde hrubky, omlouvám se,
Odpovědět