14.6.2010 14:16:05 holka anonymka
Re: Úsporné vaření
Já si dělám hlavně v létě - zprudka osmahnu na kostky nakrájenou cuketu, ochutím např. grilovacím kořením, nebo provensálským, nebo na pizzu či na špagety.. přidám nakrájenou papriku, nakonec nakrájená rajčata - už jen zamíchám a servíruji. Přidám pečivo - stačí mi jen malinko bílého.. může se polít jogurtem s česnekem, nebo různými dresinky..
Stojí mě to cca 10 Kč pro celou rodinu - vše si pěstuji na zahradě..
Dále čočková polévka, buřtguláš, bramborový guláš, bramboráky, česnečka... to jíme hlavně v zimě.
Zeleninové karbanátky, nákypy, cuketové řízky, a další recepty z cukety - dělám převážně v létě...
Jednou za čas kuřecí maso (např. grilované kuře, čína) - bývá levné v akci...
Odpovědět