Ninapo, všechno nejlepší Matymu!
Zkus jinou DM. A když už tam budeš - pastiňák bereš z DM nebo vaříš sama? Ten z DM je moc dobrej! Mají ho i s bramborem. Pokud jsi ho ještě neměla, určitě ho zkus!
Holky, díky za podporu všem, snad to nějak ustojíme. Doktorka o tom zatím neví, do dnešní noci to bylo "nějak zvladatelné", piju kojící čaj, hodně se s ní mazlím, prso nabízím každou chvíli a doufám, že to bude zase ok. Segra mi teď přivezla pro jistotu Nutrilon HA, budu i klidnější, že nebude chudinka hlady, kdyby kojení zase selhalo. Homeo beru, ale tentokrát bohužel bez efektu.
Uvidíme, jak to bude v příštích hodinách.
Nikatin, s Operou neporadím, používám Firefox.
V prsou něco málo bude, ale ona, když jí to neteče hned, se naštve, začne plakat a nedá se uklidnit. Pak je to začarovanej kruh, v pátek jsem jí hodinu nosila, jak plakala, pak vypila vodu a až po další půl hodině, jsem jí konečně nakojila. Nevyznám se v ní, začínám podléhat pocitu, že jsem mizerná matka...
S příkrmy začnu podle situace, ale nebudu se bránit začít dřív, protože vzhledem k současnému stavu, kdy fakt pije mizerně... Chtěla bych kojit, nedávat UM, takže fakt asi brzy. Začnu tím pastiňákem, hruškou, jablkem, dýní, bramborem - pořadí netuším, pastiňák jako první, pak se uvidí.
Jájo, Tobík byl jen kojený do začátku 8. měsíce a pak jsme začali hodně volně, neboj se toho, pokud mu to bude "objemově" stačit, tak ostatní neřeš.
Romi, Ellenka se otáčí, ale spíš to udělá na dvakrát - ze zad na bok, z boku na bříško, nejde to švihem. Hlavně žádný strach, mají ještě chvilinku čas.
Meltu piju, večer jsem jí měla půl litr a žádný efekt, prsa jako hadr...
U mě už to asi bude i trochu o psychice, jak se začínám bát, aby neměla hlad, pozoruju jí, jestli je ok, přemýšlím, proč zrovna nemá hlad a proč když má hlad, já mám skoro prázdný prsa... No, šrotuje mi to v hlavě a ona to taky cítí.
Holky, volal manžel z Německa, tu práci vzal.