Manžel mě podvedl
Ještě v pátek jsem byla 12 let šťastně vdaná, spolu jsme už skoro 13 let. Máme dvě děti 11 a 8 let.
V pátek mi ale neúmyslně (prý) na jedné akci, kterou jsme si měli společně užít, představil kolegyni z práce, s kterou se vzápětí otočil a odešel. Cca po 4 hodinách jsem mu volala, že mu děkuju za pěkný večer, ale že už jsem doma a jdu spát (mezitím jsem mu zkoušela volat několikrát). Na to řekl, že je hned doma.
Byla jsem nepříjemná a ptala se, jak si užil? Na to konto mi odpověděl, že dnes ne, ale jindy ano. Dokonce se přiznal, že tahle je už třetí....a s toujle už je asi 3 měsíce.
Vím, že v sexu nám to neklapalo a tak bych mu možná fyzickou nevěru odpustila, ale to, že mi ji představí a pak mi řekne, že už ke mě nic necítí....to opravdu nemůžu skousnout. Přitom celou dobu se tvářil, jak moc mě miluje, pořád mě vodil za ruku, objímal. Tomuhle snad nikdo neuvěří! Tuhle komedii se mnou prý hrál už asi rok.
S ní být nechce, ale ke mě nic necítí, navíc prý nemá kam jít. Chce to zkusit znovu, ale já mu tuhle větu nějak nemůžu odpustit. Kdyby řekl, byl jsem Ti nevěrný, ale chci to napravit, tak to možná nějak ustojím, ale takhle???
Přijde mi, že teď se spíš snaží zachránit jen sám sebe.
Nejhorší je, že ho neskutečně moc miluju a strašně moc bych mu to chtěla odpustit, ale nevím, co mám dělat.
Odpovědět