Je tady nějaký odborník na psy? Už nevím, co dělat s naši fenkou jezevčíka. Žádného takového jezevčíka neznám. Když je sama, neustále vyje, ale tak moc, že to slyším až před dvůr na cestu. Má takovou povahu od malička. Od mala ji učíme, že když jdem do obhodu tady u nás na vesnici, tak čeká venku, přivázaná na vodítku. Jsou to už 3 roky a vždy tam vyje, že to jde slyšet málem na druhý konec vesnice. Budiž, to by se dalo ještě vydržet, i když kočárek nikdo venku nechat nemůže, mimino by bylo okamžitě vzhůru. To nejhorší je, když ji nechám v paneláku. 2 babkám, které tu pořád prudí ostaní a mě taky, se to hodí. konečně mají důvod napsat stížnost, což prý udělají. nikdo jiný problém nemá. Pes je takhle sám max 1x týdně na cca 4 hodiny. Jako nedivím se jim. Opravdu vyje masakrálně a nonstop celé ty hodiny
prý ji mám dávat hlídat, haha dobrý vtip. Jsem pořád na děcka sama, do toho fena mi musí dělat potíže. No asi je vyjímka potvrzujcí pravidlo, že pes na hlídání není. Nechápu, jde to odnaučit? Takže ted už ji nesmím nechat samotnou doma, jinak okamžitě stížnost. Takže bud se to nějak vyřeší aby přestala, nebo sní budu já dalších x let uvázaná jen doma, nebo ji všude brát sebou a přestanu chodit na návštěvy i do města. stanu se otrokem psa. Když se to nezmění, tak nevím co dál. asi bude muset z domu. už ted mi to rve srdce
neměli jsme si pejska pořizovat, já vím, ale kdo moh tušit, že bude taková..tyhle projevy už měla od štěněte, ale to si člověk řekne, že je malinká, tak má na to právo.když jsme si ji pořídili tak mi měsíc a půl škrábala na postel a celou noc vyla, to samé, když měla pelíšek na chodbě. byla jsem těhotná a potřebovala jsem se vyspat, tak jsem ji dala do postele po tom měsíci a půl
asi rok a půl spí sama v pelechu už a nebyl to problém, zvykla si hned. jenže to vytí, to je extrém, jsem vyřízená
je šance, že se to odnaučí? jak?? když si po tak dlouhé době nezvykla...