28.6.2010 20:43:54 sun 15
Uspávání kojence
Poraďte jak na něj , pokud máte někde stejnou zkušenost. Mám 11 měsíčního chlapečka a dosud ho ještě kojím, praxe byla taková , že jsem s ním 20 minut vždy ležela on dudal , ududal se najdel a pak krásně spinkal v postýlce od prsa jsem ho přendavala už spícího , ale teď už bych ráda kolem toho roku ho odstavila, takže jsem mu začala dávat večer sytější večeři a proto už mléka tolik nevysaje a neududá se, ale v tom je problém. Není schopný usnout v postýlce sám, řve tam třeba dvě hodiny ikdyž je předtím už dost unavený , jakmile ho vyndám směje se a je v pohodě, položím řev, když si ho dám do veliké postele tak ví, že jsem u něj a zpravidla by do hodiny usnul, ale já s ním nemůžu hodinu ležet v posteli, mám ještě jedno dítě a on je i dost veliký nespavec přes den, takže s ním nic moc neudělám a potřebovala bych to dohonit večer.A ani se mi moc nelíbí, že ho budu uspávat ve veliké posteli a pak pomaloučku přenášet a doufat, že se neprobudí. Už jsme tohle taky dělala , ve veliké posteli po hodině to vypadalo , že spí , ale po položení řev. Jsem už z toho strašně otrávená a unavená , chtěla bych ho v klidu vykoupat , nakojit , povídat si třeba ješte chviličku s ním , ale pak položit a jít a né potom ještě tři hodiny slyšet řev .
Odpovědět