3.7.2010 21:28:33 Ecim
Re: Pochlubte se - co zvládáte na mateřské dovolené
Prostě Anno, než se začnu chlubit, tak bych Ti ráda ze všeho nejdřív napsala, že se mi Tvůj přístup OHROMNĚ LÍBÍ.
![~R^](/g/s/10.gif)
Užít si dětí, uspořádat si mateřskou po svém, na okolí se vykašlat - klobouk dolů.
Má bilance za cca 3,5 roku je (kromě velmi pečlivé péče o děti t.č. 3 roky a 1 rok a domácnost) přibližně takováto - při starším synovi 3 zkoušky, od synových 7 měsíců 2x týdně jazykovka (účast a příprava úměrná situaci, někdy lepší, někdy horší), při 2 dětech od 9 měsíců mladšího syna velmi sporadicky navštěvovaná jazykovka 1x týdně. Jakžtakž pravidelně cvičím (kvůli zdravotním problémům), ale ne tak často, jak bych si přála, od září hodlám pokračovat v návštěvě jazykovky 1x týdně, na víc si netroufám a ani se mi nechce. Hlídání mám sice skvělé, ale nabírám si jen takové množství "nemaminkovských" aktivit, abych neměla pocit, že se dětem málo věnuji. S tím, kolik toho stíhám, jsem dost spokojená (vylepšovat je ale vždycky co) a měnit ho nehodlám - čeká mě už poslední rok (doufám nikoli poslední) mateřské.
Odpovědět