23.7.2010 13:59:35 Orion
Re: Smůla smůlovatá
No kotě, kocour, toho jsme našli coby mláďátko promrzlé v listipadovém deštíku, neměli jsme to srdce ho vyhodit, potři roky měly všechny kočky v okolí bílo-mouratá koťata, loni začal chodit čůrat sousedce na dveře, tak je od loňska vykastrovaný.
No a co se nestalo dneska.Ráno jdu venčit tu naši vražednou psici. vím jaká je a z vodítka ji nepouštím, u lesa zbystřila já si ji na popouštěcím vodítku přitáhla. v zatáčce se objevily dvě postavy a za nimi se vyřítili dva psi. To už jsem marně chňapal po Leině řemínku, ta poskakovala, až jí ten menší jezevčík chňapl po čumáku a ona ho chytila za zadní nohu a mávala s ním. Ty dvě ženské Lee nadávaly do potvor bouchaly ji, no a měse podařilo leu chytit za řemínek a trochu ji přiškrtit, pak toho psa chytila, mezitím ten druhy pes ji chytala za ocas, toho jsem nevýbíravě odkopla nohou. naší leuši cerela krev z čumáku a psům snad nic nebylo. Paním jsem rovnou oznáila, že naše byla na vodítku.
Ale co je nejlepší, teď přišla naše babča od místního zpravodaje, že naše Lea pokousla dva psy. výborně podáno. lufťáci si vodí psy na volno, ty pak napadnou jiného psa a nakonec je to tak, že náš je pokouše.
Odpovědět