27.7.2010 14:54:13 Sardelka
Re: Porodnice Praha-Vinohrady
Já tam rodila před rokem a půl. Přijeli jsme za pět dvanáct, protože doktor mě z ambulance poslal domů, přestože jsem řekla, že je mi divně a byl to třetí porod, takže jsem v podstatě rodila v autě a v samotné porodnici porodila za pět minut, což mě však naštěstí zachránilo před procedurami typu klystýr apod. Manžel k porodu nesměl, přesto, že vybírají předem poplatek za účast, ale něco mi už předem říkalo, že nemá cenu to platit. Dítětem mi zamávali před očima a odnesli ho, sotva ho na chodbě ukázali manželovi, kdyby se neozval, měl smůlu. Pak mě odložili jak kus masa na chodbu, kde jsem ležela dvě hodiny a manželovi za tu dobu nikdo nic neřekl(byl v jiné chodbě). Cévkování též na chodbě naproti hlavním dveřím korunovalo celý zážitek. Již nikdy více, pokud bych rodila počtvrté, rodím doma. A rodila jsem tam kvůli registraci, jinde už nebrali :-( Jo a čekačka na ambulanci klidně čtyři hodiny, takže asi tak....A z veliké čekárny plné lidí se otvírají dvěře přímo do ordinace s výhledem na kozu, bezva
Pokoje pak už byly celkem pěkný, kojit jsem naštěstí "uměla", protože v tomto směru si teda taky nejsem moc jista jejich schopnostma. Takže já Vinohrady fakt nedoporučuju.
Odpovědět