Re: Porodnice Mladá Boleslav/Turnov
Amando já tam rodila před 3lety a to co říkají maminky teď mi jako kecání nepřijde,protože to co si zažili jsem zažila i já,jen jsem doufala,že po rekonstrukci se to tam trochu změní,ale nejen že si stěžují na přístup sester ,ale už i doktorů.Prohlídka porodnice je fajn,ale rozhodně o přístupu a chování v těžké chvíli nic nevypoví,sice ukáží nějakou hekárnu,ale člověk se na ní ani nedostane,už na příjmu jsem byla docela vyvedená z míry,doktor byl naštvanej že ho rušim od fotbalu,doslova mi řekl,že jsem se pochcala a žádná voda mi nikde neteče,až sestra mu řekla,že to je voda,pak jsem si prvních 14hodin fakt užívala na hnusným pokoji s malinkatou sprchou,nedali mi žádnou pomůcku,míč nic,kyž jsem byla na 8cm a požádala jsem sestru po 5hodinách jestli by mě mohla překontrolovat zda už porod nepostupuje víc tak mě seřvala,že mě v noci sestry kontrolovali a za 5hodin jsem se nemohla otevřít víc než o 2cm,kecy otevřela jsem se o 6cm,pak mi řekla ať rychle volám tatínka jestli chce být u porodu a ať si sbalim tašku,kufr na kolečkách a myslíš že pomohla mi ho na sál odnést-odvézt ani náhodou,šla předemnou jak eskorta.Po porodu se ani nezeptali jak nám jde kojení,jestli něco nepotřebuju..takže kecy to asi nebudou,jen bych si přála aby se to změnilo k lepšímu.
Odpovědět