19.8.2010 1:01:35 Helin+4lístek
Re: SMS s cizí ženou.
Petisko, chtěla jsem jít spát, ale nedalo mi to a přečetla jsem Tvůj příběh. Zajímá mě, jak se cítíš teď, změnilo se něco? Intimitu mezi mužem a ženou považuji za něco nedotknutelného a proto Tě naprosto chápu! Já věřím tomu, že zatím je to opravdu jen nevinné, prostě ho jen chytlo s někým si dopisovat, prezentovat svoje názory atd. Ale časem už by k ní mohl začít cítit blízkost, spřízněnost a to by se nemělo stát. Vem ho třeba s sebou až půjdeš na ultrazvuk miminka, zatáhni ho zpátky do prožívání Vašeho vztahu! Dej mu najevo, že Ti na něm záleží a taky že Ti takovýmhle pavztahem přidělává trápení a zraňuje Tě. Možná právě tím, jak to bere nevinně, si neuvědonuje, že Ti ubližuje. Mužům se prý věci musí říkat polopaticky, naznačování nezabírá. Tak ať to dobře dopadne! A dopadne, protože píšeš, že ještě nedávno to byl prima manžel a táta. Dělejte společné akce. Ať facebook vylítne do povětří - na chodbě jednoho domu se lidi ani nepozdraví, ale tady cizí lidi kecaj a jsou "strašní" kamarádi. Naštěstí máme děti 3 a na takové kraviny nemáme ani čas ani náladu...
Odpovědět