20.8.2010 14:17:08 Petra
...
Já tu jistotu v sobě mám...ale nevnucuju ji jiným, vůbec ne....je to ale celkem logický a pochopitelný, pokud člověk zná už ty věci související. Prostě stejně tak jako máme tyhle ultrazvukové přístrojky a jiné a chválabohu za ně a používáme je k objevení těchto vad....tak stejně tak používáme novodobou chirurgii a laserové operace a podobně...
Prostě je to obrovský vědecký skok dopředu...a pokud toho využijeme a víme o tom, že nějaká vada dítěte je, pak máme volbu. Ta volba je stejně na rodičích...a vím, že strašně těžká a stejně si to musí zodpovědět každý sám, pokud se ocitně v téhle situaci.
Psala jsem to spíš pro ty, kteří třeba váhají nebo mají výčitky svědomí za potrat. Není potřeba je mít.
A chyby přírody jsou - co třeba různé mutace rostin, vezmi si třeba obyčejný čtyřlístek, dvojhlavé kotě...siamská dvojčata....i přírody semtam nějakou chybu udělá, nevýznamnou z globálního hlediska, ale může se hodně dotknout třeba konkrétně oněch rodičů.
Ale hádat se nechci, každý má svobodnou volbu a je na každém, jak s životem naloží.
Odpovědět