Byli jsme s manželem a dětmi kamarádce na svatbě.Malé mimčo jsem uspala a byla s ním doma,venku bylo moc horko.Byla jsem v jedné místnosti a manžel myslel že jsem venku a šel telefonovat do druhé(už byl trochu připitý)Ten pokoj kam manžel šel,se renovuje a místo skla byl igelit.Když jsem si uvědomila že je to můj manžel,tak se mi asi zastavilo srdce.Šla jsem blíž a nadzvedla trochu igelit a jen jsem slyšela "a přišel na to?" v tom jsem tam vešla a manžel hned překroutil hovor,že mluví s někým z práce.Mobil jsem mu vzala a ptala jsem se s kým mluvil.Říkal že se Stáňou z práce z kanclu.Ale ten Stáňa se jmenovala Lenka a manžel jí dal pod Stáňu abych něco nepoznala.Hned jsem volala kamarádce,která tam taky dělá a ty mi řekla,že žádný Stáňa ani holka ani kluk u nich nedělá.Tak jsem uhodila na manžela kdo to teda je.Řekl,že s ní dělá ve firmě a že je svobodná a bezdětná a že s ní nic neměl. Když jsem s dětmi odjížděla,tak mi kamarádka řekl,že slyšela jak manžel říká bratrovi,že je vdaná,má 3 děti a jestli se to její manžel dozví,tak jí asi zabije.Napsala jsem jí "slušnou" sms a ona mi zachvilku psala,že se omlouvá a že jí to mrzí,ale že spolu nic neměli.V práci byla nová,znali se 2 týdny a týden si psali smsky.Manžel spal týden v obýváku,aby se vyspal(občas,když malá plakala tak tam spal) ale mě ani nenapadlo co by za tím mohlo být,že nespí semnou,malá spala krásně,tak jsem nic neříkala. V noci někdo volal na manželovo mobil (řekl mi ať si ho vezmu) a já to vzala a byl to manžel té "píp".Bylo mi ho líto,bylo na něm vidět,že ho to mrzí.Matka tří dětí a dělá takovéto kousky.Domluvili jsme se s tím manželem,že jeho žena v práci skončí,že je v záuční době.Druhý den,když jsem jela pro manžela na tu oslavu,tak se omlouval,že si psali jen smsky (asi 30) a že fakt nic jiného nebylo,protože ani nebylo kde.Říkal mi,že si psali o dětěch,že se mu s ní krásně povídá(v práci si nepovídali,jen ty sms)že to bylo o citech,vzplanutí.Prý si nepsali nic erotického atd. jen o dětech a o tom co dělají,a jaké ona má trápení s manželem atd. DĚLAJÍ SPOLU STÁLE V JEDNÉ MÍSTNOSTI manžel mi pořád říká,že s ní nic neměl a nemá,a že mu musím věřit,na což mu stálu odpovídám,že mu nevěřím. Jen ta představa že s tou "píp" dělá v jedné místnosti a že se vidí každý den,mě ubíjí.Bolí to a to už je to 2 měsíce. Tak "píp" mi ještě do mobilu řekla,že opravdu nic nebylo.Kdybych na to nepřišla,jak by to pokračovalo dál?Manžel říká,že dál by to nenechal dojít,ale já si myslím že by to skončilo "dál".Ještě mu prý na začátku řekla,že jestli se to provalí,že dá výpověď.No ať mi ještě chvíli říká,že by to dál nedošlo. Bolí to a nevim co mám dělat.Mrzí mě to,že manžel takto zklamal,ublížil. Manžel se snaží,ale mně ta zrada bolí.Jsme spolu 12 let a já si taky s nikým nic nezačala ani ty blbý sms ještě,nikdy jsem manželovi neprohlížela mobil,ale teď to občas dělám,před ním aby mě viděl. Když se začneme dohadovat,vžycky to stočíme na "toto" a on mi nadává že jsem chorobně žárlivá a že nic neudělal,tak se nemá za co omlouvat.Nikdy jsem žárlivá nebyla a ani nejsem,možná trošku.Ale spíš mi jde o křivdu a ne o nějaké žárlení.Co by jste mi poradily??Děkuji všem za odpověd,a omlouvám se,že je to tak dlouhé :-(
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.