napadl me jeden cesky film - nedavno v telce..... on ji podvadel a ona zacla boj - jemu v noci napsala na zada " kdyz chces boj mas ho mit" a milenka si to precetla a smazala pak zasla k holici ( udelala velkou zmenu) - oblekla se sexy a prisla domu a delala ze nic.... pak koupila mobil a psala svemu muzi ze se ona taha s jeho kamosem a on mohl zesilet no a kdyz odjel na sluzebku tak cvicila u telefonu s nim a vypadalo to jako by sexovala no a vratil se domu - ze v berline horel hotel a na milenku zcista jasna zapomnel.....
co udelat neco takoveho - nemusis psat sms ze ho podvadis ale zmenit se trochu a aby zacal zarlit...
PS: a ja jednou si koupila kvetinu - rekla jsem ze ji dovezl kuryr a vzkaz byl ustni ( neco jsem si vymyslela - ze me nevidel xxx let a ze by me chtel videt) - pak jsem to zavolala mamce a tete ( vi ze se tohle stat tak jim to reknu - taky se jich ptal) a pak me furt smiroval co delam, kam jdu, co pisu
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.