30.8.2010 10:07:54 zojanda
Zamilovaná do dalšího muže
Jaký jste typ? Myslím typ na vztahy a sex. Taaak třeba já bych asi nedokázala mít sex s cizím chlapem, prostě toho člověka musím znát resp. něco z toho, co o něm vím, mě zasáhne tak, že po něm nějak začnu prahnout … takže případný milenec nejspíš bude někdo z mých přátel, vzdálenějších známých, kolegů z práce …z toho plyne i fakt, že jsem ASI typický příklad člověka, který do sexu zamotá i city (bohužel). Tak z takového základu je potom jednoduché se zamilovat do dalšího muže. „Do dalšího“ píšu proto, že jsem ve svém současném vztahu spokojená, ale přitom se pararelně zamiluju do někoho dalšího a tak si říkám „je tohle normální“?
Krom toho se často razí heslo, že správní chlapi jsou rozebraní a kdesi cosi, no a já mám jednoho supermana po svém boku a druhý si pelaší kousek ode mne (aktuálně nezadaný resp. po rozchodu se svou slečnou … krásný chlap, chytrý, umělecko-sportovně nadaný- něco jiného než mám doma, ale ten správný základ pro život mají oba) – bavím se samozřejmě v teoretické rovině, mým milencem není. Ovšem kdyby to šlo, tak chci žít s oběma, protože oba jsou skvělí, hmmm krásná myšlenka, ale jen myšlenka spíš (naštěstí) NEREÁLNÁ …
Taky si s váma city občas takhle hrajou? Někdy docela ujedu a tak si přemýšlím, co by se stalo, kdyby se naskytla ta možnost mít s ním paralelní milenecký vztah …
Tohle téme dávám do nevěry, pač kam s ním jinam, ikdyž je to asi i o lásce ke dvou lidem …
Odpovědět