31.8.2010 22:54:45 máta
Re: Velké odhalení
Máta! Ano ano, zázraky se dějí a výhra (možná) čeká na Brendy
Ale holky, ono to nebude tak růžový :-( Když jsem sem psala o dvou čárkách, byla jsem v sedmém nebi a proto jsem i porušila zásadu, kterou jsem přijala za svou - nikomu nic neříkat, dokud nebude konec prvního trimestru. Proto jsem i stanovila termín odhalení na dnešek - byla jsem přesvědčená, že už budu mít potvrzené srdíčko. Teď se ale spíš bojím, že mimi se nekoná a radost byla předčasná. Na kontrole v 6+5tt byl vidět jen žloutkový váček, po embryjku ani stopy, natož po srdíčku. Následně jsem začala špinit a to trvalo několik dní - sice slabě, ale stejně. Byli jsme mezitím na dovče, na další kontrolu jsem měla jít zítra, ale nejdu, neb manžel se vysekal na motorce, vezu ho do nemocnice - patrně na operaci (nohy) a do toho mrňous dostal neštovice, která já jsem ještě neměla! :-( Pro úplnost: počet hlídáníschopných babiček = 0 a šéf se může zbláznit, že bych tři dny neměla být v práci.
Takže: jsem moc ráda, že diskusi pořád sledujete, doufám, že se moc nezlobíte, že jsem si s vámi takhle zahrála a eventuelně, jestli je vůbec ještě nějaká naděje, mi prosím držte paleček.
No a pište
, je to prima!
Odpovědět