12.11.2010 9:04:04 máta
Co je u nás nového
Co je u nás nového: jsem teď asi v 18tt, začínám pomaloučku cítit, jak se mimčo vrtí
Dožila jsem se definitivních výsledků odběru chor. klků a vše je OK (teda vše, co můžou zjistit). Jsem mooooc zvědavá, jestli už to byl poslední šok v tomto těhu, nebo zda budou následovat další. Přeju si to první, ale věřím spíš tomu druhému :-(
Už jsme řekli Alešovi, že bude mít bráchu: vzal to bezvadně
Tím, jak už je větší a zřejmě už jsme si o tom průběžně dost povídali, tak se mu to teď v hlavičce všechno spojuje a občas mě překvapí - např. asi po dvou dnech mi říkal: "ale mami, když teď máš v břiše toho bráchu, tak to nesmíš jíst žádný špatný jídla ani pití, protože to jde všechno bráchovi do bříška takovou trubičkou! To třeba nesmíš ... kouřit cigaretu!"
Pozn.: v životě jsem nekouřila, ani manžel
V práci se usilovně snažím něco dokončit, abych se mohla "hodit marod", ale furt se mi to nedaří, resp. pořád mi přidávají něco nového :-( Jinak jsem pořád hodně unavená, takže domácnost chátrá ... ale to se snad nějak vyřeší. Manželovi konečně vyndali i ty šrouby z nohy, takže ho taky budu moci čím dál víc zapojovat.
Takže celkově: u nás dobrý, co u vás, holky?
Dášo, půjde Ondra do školy? Má tu ještě někdo předškoláčka?
Odpovědět