Re: Kontakt na skutečně jasnovidnou kartářku - nejlíp Ceské Budějovice nebo Praha
Úspěch ti v kartách vyleze zase s pravděpodobností. Takže - karty samozřejmě berou v úvahu spousta jiných věcí - tzn. štěstí (to je většinou otázka rozvinuté 2. až 3. čakry) - takže pokud má někdo správně fungující - znamená že má i určitý magnetismus přitáhnout si štěstí ve věcech, ke kterým má talent. Takže je tolik vlivů, které karty vypočítají a teď si představ, že karty řeknou na základě všech souznějících vlivů - ano, toto bude mít úspěch.
No a ten člověk najednou zjistí, že lze vydělat peníze i jiným směrem - tady nastává situace - začne být v nerovnováze a celá předpověď je víš kde
.
Ty umělce ber s rezervou - viz Košanová a její předpovědi.
PS - příklad můj brácha. Tvrdí, že jsem mu před 20-ti lety vyvěštila určitou událost a říká to všem - a já si to nepamatuji a pochybuji, že bych věštila až tak daleko dopředu.
No a umělci - oni mají hodně rozvinutou fantazii a stačí málo a oni to tak krásně vykreslí, něco si přidají a je to
Prostě i v těch kartách musí člověk jednat podle sebe a jak cítí. Podívat se, na kolik cesta kterou se dám může být úspěšná.
Jasnovidnost funguje zpět a v přítomnosti - dál už jsou jenom pravděpodobné události.
Odpovědět