Dabo,ještě pořád nejsem 100% rozhodlá,pořád váhám.Mám totiž nastoupit bud od 1.10 nebo od 1.11. na jeden den do práce, majitel mě přemlouvá,nabízí za ten jeden den dost slušné prachy a tak jsem nahlodaná. Proto jsem to chtěla stihnout ted v říjnu,jenže endokrinolog měl dovolenou,já nevím,jestli mně to vůbec doporučí.Takže další pokus je, jít na KET na konci října a nastoupit do firmy s tím,že jsem možná těhu se mně nechce.Vůbec nevím,co s tím.Ale uvidím,co mně hlavně řekne ten endokrinolog. Víš, já mám už dvě děti.I když každé s jiným chlapem,ale mám je a mám je živit,šatit, navíc starší straší,že chce na dvě vysoké)) Celkem se v této době, kdy mm přijde od ledna o dost peněz na výplatě toho třetího bojím.Jsem mu říkala, když to dítě tak moc chce, že půjde na mateřskou,protože já pak vydělám víc jak on
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.