19.9.2010 15:37:48 Niccoleta
Golfky Jané Sonic Evo x Energy
Ahojky, moc prosím o radu, už pár dní sedím na netu, a hledám nějaké zkušenosti s těmito golfkami, ale nim moc nenacházím. Nemátě s nimi některá zkušenosti?
Nejprve jsem chtěla Jané Energy, potom se mi více zalíbily Sonic Evo 2010, ale teď jsem ještě objevila za skvělou cenu Sonic Evo 2009.
Pokud máte s některými zkušenost, prosím napište mi ji. Především se nemohu rozhodnout jestli jít do Energy nebo Sonic Evo. A potom se případně ještě musím rozhodnout jestli jít do Sonic 2009 či 2010.
Na oficiálních stránkách Jané uvádějí, že ty Sonic Evo 2010 mají v základní výbavě (nebo alespoň jsem to tak pochopila), madlo před kočárek, ale nikde na netu tento kočárek s ním neprodávají Nevíte někdo jak to je?
Ještě jsem se chtěla zeptat na jednu věc, nevíte někdo prosím jak je to s jejich váhou? U Jané energy uvádějí 5,6kg, ale prý mají 7kg. A u Jané Sonic Evo uvádějí 6,5kg se vším všudy. A taky mě zajímá, nevíte kde se dají v Ostravě vidět na živo? Kdybych je totiž mohla někde vidět, tak se rozhodnu, ale takto, když je vidím jen na fotce, tak je to k ničemu
Vím, že je to moc a moc otázek
Tak se prosím nezlobte
Předem velice děkuji za jakékoliv rady a postřehy ohledně těchto golfek, a taky za případnou pomoc při rozhodování které koupit
Moc díky Niccoleta
Odpovědět