Hoj holky! Tak se hlásím s novinkami. Teda ono není o co stát… Od pátku jsem v nemocnici, hlídaji mě, bže mi diagnostikovali lehkou preeklampsii. Přibrala jsem náhle 2,5 kila za tejden, našli mi kyselinu močovou v krvi a začal mi děsně bláznit tlak. Takže mě hospitalizovali a hlídaji mě, aby tlak nestoupal do horentních výšin. Takže zobu Dopegyt na tlak a čekám, až se štěněti bude chtít na svět A doufám, že tlak se udrží v hodnotách, aby mě nemuseli náhle říznout stejně jako ségru před pěti měsícema :-( Tož tak u mě…
Co tady nového, musim kouknout… Ahaa, Kimmii hlídala kamarádky drobka, Luci otevřela obchůdek… Krásnej teda!!! Chválím a přeju, ať se Ti to pořádně rozjede!!! Gerbinka si užívá na dovolče a těhotenství přišlo koukám rychleji, než by kdokoliv čekal Přeju zadárnej průběh!!!
Jé, romča je velkej chlap!!! A krásnej! Já jsem zvědavá na toho našeho raubíře Při monitorech naprosto nespolupracuje a celou dobu chrní, takže mi ho pak točí hodinu a půl, kdy mi co pět minut sestřička klepe břichem, a on to stejně ignoruje
Jé a Markét letěli vrtulníkem… to musí bejt krása vidět známou krajinu z vejšky…
Jinak jsem v nemocnici v Havlíčkově Brodě a jsou tu na mě moooc hodný! Jsem ráda, že jsem se nenechala zvyklat babičkami a spol. a nechala jsem se odvézt sem a ne třeba do Tábora. Tam by mi mimouše určitě už dloubali násilím ven a tady zatím vyčkávaji a nechávaji ho, ať si řekne sám. Nasadila jsem bylinky a homeo, aby to bylo co k čemu Porodní nález mám dobrej, prej by to i šlo, ale štěně se zatím netváří Tak uvidíme. Jinak termín mám 29.9. dle UTZ a 3.10. dle MS, takže už je to stejně za dveřma
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.