Markéto chceš naplácat? Já se tu přece objevuju, že nepíšu o mimču? NO není moc co. Zajednak si uvědomím že su těhu až večer, až holky spí a je klid...přes den su tak zapřažená, že nevnímám nic a za druhý, když je všechno v pořádku a chodím na kontroly jednou za měsíc, tak nic novýho není prostě. Na velkej ultrazvuk jdu pozítří, pak vám písnu. Ale jináč fakt není co psát. Mimi je snad v pořádku, kopká a břicho roste, jináč nic
Kim to seš pěkně akční teda. A seš dobrá, že rok po porodu máš nahoře už jen 5kg. To já když jsem se pustila do pravidelné stravy a cvíča jsem zjistila že su těhu, tak díky nevolnostem ze cvíča po týdnu nebylo nic a hotovka.
Luci tak zase problémy? Snad už bude všechno v pořádku a konečně v pátek s velkou slávou otevřeš. Já stejně vůbec nechápu jak to stíháš s oběma klukama. Seš fakt dobrá!
Jo a Gerbi tu psala nedávno, že tuším v dubnu čekají přírůstek, takže asi tělísko neměla. Říkala někdy na jaře, že by rádi Zorce pořídili sourozence, takže se určitě snažili.
A Veru su taky zvědavá, ta už stříhá metr..ale stěhují, tak toho má myslím dost. Ale narození mrňouska nám určitě dá vědět.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.