21.9.2010 18:50:55 nicnic
Prosím o usměrnění matky prvňáka
Jinak opravdu vybouchnu. Už toho mám dost, že pančelka děti neustále poňouká svými výroky k tomu aby se sobě smály navzájem.
Jen dnešní příběh: napsala jsem jí do notýsku, že jsem jí dala patrně špatné desky na číslice a omlouvám se, hned jak to bude možné, napravím... Výsledkem bylo jedno "V". a pranýřování dítěte před třídou, že s touto pomůckou nemůže pracovat - výsledkem výsměch dětí.
Není to poprvé, je nejmladší a nejmenší, ale umí číst a počítat. Od doby, kdy paní učitelka zkonstatovala, že neumí zavazovat tkaničky, je nejmenší a nejmladší a patří do MŠ si ji některé děti dobírají. Naštěstí ne všechny, patrně to spíš ti ostatní zkouší, ale kamarádů má dítě dost.
Organizace družiny: byla jsem pracovně mimo Prahu a dopředu jsem na to paní učitelku i družinu připravila.
Výsledkem bylo, že se jednou babička musela dobelhat o dvou holích, aby ji vyzvedla, ale dítě v družině nebyli schopni najít, tak babičce řekli, že už si ji odvedla sestra. Dítě pár hodin "viselo ve vzduchu", nakonec ji našli - v družině mezi ostatními dětmi.
Jídlo: potřetí meli k obědu jen špagety s kečupem, bez sýra, dítě říká, že ve školce dostávali větší porce.
Nechci se školou bojovat, chci, aby to bylo v pořádku. Co mám do pytle udělat?
Odpovědět