24.9.2010 17:36:20 Naďa
Re: Himmel snad promine, ale
Pam-pelo, jo to je přesně ono - mě taky přijde, že se mi pořád opakují stejné situace, já bych se i chtěla změnit, ale osud to vždycky tak nějak zaonačí, že v okamžiku, kdy chci pracovat na změně vlastní osobnosti, předhodí mi do cesty klacek v podobě nějaké reálné překážky, na kterou musím napřít energii a tudíž jí nemám k zásadnější věci a zase mě jakoby svede z hlavní dálnice na vedlejší pěšinu, která ale není podstatná.
Respektive jsem přinucená jakoby hasit aktuálnější ohně, zatímco hlavní ohnisko je úplně někde jinde. A vím, že když se nezmění to ohnisko, že to bude pořád o jednom a tom samém.
Můžu se zeptat, jak jsi to dokázala ty - změnit se? metody apod...jako já už jsem fakt skeptická, zkusila jsem to třeba s kineziologií, nabízela rychlé a instantní řešení, ale málem jsem se z ní psychicky složila, střízlivým pohledem dneska ta dotyčná paní je slušná vymývačka mozku /s pochybnou erudicí, není ani psycholožka/, která profituje z toho, že někteří klienti začnou být na kineziologii doslova závislí, ale nic v konečném efektu nepořeší...párkrát jsem jí od té doby viděla a mým střízlivým mozkem dneska bliká varovná kontrolka, nepřijde mi, že by dotyčná byla i charakterově košer
proto se vlivům druhých bráním
Odpovědět