26.9.2010 10:45:41 fisperanda
Re: Děsy v polospánku
Tomu stavu se říká alfa spánek. Jednu dobu sem to měla podobně, cítila sem přítomnost nějaké bytosti, která mi říkala příběhy. Vím, že to zní dost blbě. Kolikrát sem se z toho stavu vědomně probrala a ty věci šla zapsat. Potom mi to přinášelo různý melodie, hraný na piáno, což bylo eště divnější, protože na piáno nehraju. Ale když sem se z toho probrala, zapisovala sem noty. Teď to přešlo, a než usnu, mám jenom jakýsi zmatený vize. Ale moje tchýně mi vyprávěla, že právě v tady tom stavu před usnutím se jí zjevovala bytost se lví hlavou. Vím, že to zní celý divně, nejrači bych to smazala :) Jenom sem chtěla napsat, že tyhle věci se dějou i ostatním. Někde sem četla, že když chtějí lidi mluvit s andělama, dostanou se právě do tohoto stavu. Prý je tak možný kontaktovat bytosti z jinýho světa. V alfa spánku se dá taky prý astrálně cestovat. Jak z toho ven, to nevím. Napadá mě jedině, že by mohly pomoct prášky na spaní, kde se vlastně přeskočí fáze alfa spánku. Pro dlouhodobý řešení bude ale asi nejlepší zajít za psychiatrem, mě takhle vzali s nočníma děsama, ale týkalo se to vyloženě snů.
Odpovědět