Re: Děsy v polospánku
Dobře, tak mě z tohoto nočního snu probudilo prozvonění na mém mobilu - Utajený volající. Tohle se mi snad nikdy nestalo. Manžel mě utěšoval, že může jít o omyl - ale logicky - stalo se Vám někdy, že Vás nevysvětlitelně provolalo utajené číslo v době, kdy skoro každý spí? Kdyby to byl omyl, bylo by tam nějaké číslo. Když někdo volá utajeně, má nějaký důvod a pak se také většinou v čísle nesplete... Bylo to prostě v okamžiku tohoto snu. Celý byl asi takto: Ocitla jsem se v nějaké africké zemi jako dobrovolník (vlastně nevím, zda jsem tam byla, ale možná jsem jen jako pozorovatel procházela) - všude kolem byla hrozná špína, bída, nepořádek a černoši, kterých jsem se bála. Pak někde v louži klečela žena, byla předkloněná a já jsme viděla jskoby přes rentgen její podbřišek, nějaký orgán, o němž si myslím, že byl asi děloha, který byl temně šedý - tj. tmavší než okolí, protože vše bylo jakoby šedé. Z té ženy vytékala nějaká šedá voda a mně se z toho všeho chtělo šíleně zvracet... A pak jsem slyšela to zazvonění... To bylo den před očekávanou menstruací.
Odpovědět