30.9.2010 13:26:10 Dadak
On byl nevěrný, ale vyšel z toho jako vítěz
Zdravim Vas uz tady jedno tema mam. Resila jsem ze jsem mu prisla na neveru a co mam delat... Dopadlo to tak ze jsem mu nic nerekla a tvarila se ze je vse ok, brala to asi, ze je to zly sen.Asi jsem na to chtela zapomenout, protoze jsem nebyla schopna ho opustit. Vcera mi po 3,5 letech vztahu rekl, ze je konec. Rekl ze nema pro neho smysl byt s nekym o kom citi, ze mu neveri. Ze uz ho nebavi mu neustale dokazovat a vyvracet moje teorie o milenkach...Rekl ze odchazi. Ja ho prosila at to nedela, dokonce jsem mu rekla, ze se zmenim, jak len on chce, ze ho miluji a chci byt jenom s nim. On rekl ze je to porad dokola a ze uz chce mit vztah, kde bude citit ze se mu veri... jake ironie...jsem tak uboha, ja vim ze me podvadel ale pritom to dopadlo totalne v muj neprospech. On vysel vlastne s cistim stitem...To co jsem mu mela dat kopacky ja - jak mi spousta lidi radila, dostala jsem je a pritom to skoncilo vlastne tak jak on sam nakonec chtel.... Mam mu dat informaci ze jsem o tom podvadeni vedela???aby se alespon nad tim zamyslel...
Odpovědět