Nejsem schopná pochopit látkové pleny
včera jsem po několikáté absolvovala trpělivé vysvětlování jak se dává látková plína do jakých plenkových kalhotek a co s tím dál, vysvětlování začalo jak jinak než větou: "to je úplně snadné, to pochopí každý", paní se mi skutečně věnovala a snažila se, když jsem si v závěru chtěla nějaké kalhotky odnést a vybrala si tyto a tyto, paní zašílela, ale ty k sobě vůbec nejsou to jsou svrchňáky a ...takže pochopila, že přechozí přednáška mi byla zcela k ničemu
byl to můj opakovaný pokus, nerozumím tomu a nejsem schopná se to naučit, mám ještě šanci nebo to mám vzdát, první dítě jsem měla v látkových plenách /kalhotky snadry-látkový čtverec/, druhé v jednorázových u třetího jsem se chtěla vrátit k látkovým, ale nejde to , nejsem schopná to pochopit, asi mi chybí něco v mozku na tohle téma,
ptám se, zda má někdo podobnou zkušenost a jak ji překonal nebo se mám smířit s tím, že prostě ne všechno v životě člověk pochopí
včera to tedy poprvé se mnou absovoval můj muž a taky nepochopil, ale on mezitím lovil děti mezi regály v prodejně, já jsem se na to plně soustředila
prosím, nepiště mi odpovědi, to je jednoduché, protože mě to fakt štve
děkuji všem
Odpovědět