4.10.2010 18:40:25 Vendy a dve holky
Jak zvládáte miminko a psy, aniž by vás klepla pepka?
Ahoj,
uvazala jsem na sebe bic.Bydlim v Arabii a kdyz jsme se s manzelem vzali, mela jsem pocit, ze jsem sama a taky miluju psy.Manzel mi dal poustniho psa, coz je takova mistni rasa.Tady byla prvni chyba, jelokoz o tom plemenu jsme prd vedeli.Je to velky pes, tak asi jako vlcak ale je hodne stihla, trochu jako chrt a strasne aktivni, svehlava a tvrdohlava, ale extreme chytra.Chce to vencit a trenink, taha jak blazen, steka, obcas vrci......proste divoky pes.No ale, kdyz jsem nemela Veru, tak jsem na ni cas mela.Pak mi prislo, ze je aktivni a potrebuje kamarada na hrani
.Poridili jsme si Havanies.....no ma to byt, ale asi neni uplne cistokrevny.Maly, super, bezproblemovy pokojak.Maji se s velkym psem silene radi.Pak jsem otehotnela, porodila a nastalo peklo.Hluk, psi si hrali, stekali,mala se budila.Poustni pes Baruna je divous, skace a je jak koza, furt musim u Very byt, kdyz spinka na gauci, aby ji Baruna neprevalcovala.Nic ji nechce udelat, ma ji rada, ale s jeji hyperaktivitou je to o strach.Necekala jsem takove komplikace a starosti, ted sedivim.Jak to mate vy, jak zvladate zvirata a deti?Ja ted velkeho psa zaviram do pokoje, kdyz mala spi, jinak to nejde.Napriste bych si velkeho, divokeho psa rozmyslela.
Odpovědět