Janko, typický priebeh..gro žien proste nevie zostať len u "sem-tam sexu"..bohužiaľ..
Vieš čo si myslím? Málo si vážiš samú seba. A preto máš také "šťastie" na partnerov.
Chápem ako sa cítiš, tiež som niečo podobného zažila. Ale s tým rozdielom, že ja som povaha, čo to proste usekla - napriek tej obr bolesti. A příště už si dala týmto smerom pozor. Už som potom dokázala mať niekoho na sem-tam sex a jakmile som mala pocit, že to ide do niečoho iného a vedela som, že to nebude mať budúcnosť, skončila som to JA.
Si už teraz v blbej situácii, keď ho miluješ. Odmilovať sa nedá len tak. A chápem, že zostať zase sama tiež nechceš.
Pekne nahovno...tu ani nie je rada...pretože Ty vieš, čo by si mala urobiť a zároveň vieš, čo chceš urobiť.
Prajem Ti, aby z toho nebol letitý kolotoč trápenia, ale aby sa to časom vyriešilo k Tvojej spokojnosti
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.