taky jsem měla vztah s ŽM - rok, myslim že jsme se opravdu milovali, bohužel já vztah, on vztah a v každém dvě děti. PO roce to skončilo, zvolila jsem metodu vytlouct klín klínem.. a od tý doby se to veze. Taky mám smůlu na chlapy. A asi je to opravdu jak tady už někdo psal, možná si nevážim sama sebe, vždycky hážu vinu na sebe, že se něco po...o. Ted skončil roční vztah, a ač jsem někde tady psala, že se tak rozhodl on a že má co chce ,, a navíc ještě hrdině že si z něj na prdel nesednu..tak bohužel sedám. A takový ty tipy na zahnání smutku u mě nejdou, páč mám dvě děti, málo volnýho času na sport a podobný aktivity, takže se s tim užírám.
A co mě sejří nejvíc?? že jemu je to určitě úúúplně šumák, a žije si dál svůj krásnej život.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.