20.10.2010 22:55:50 Ocicko
5leté dítě a amoksiklav
aho moje 5leta dcera je uz 14 dnu nemocna a uz si nejak nevime rady....
zaclo to v noci 40cet teploty a dusivej kasel... tez si stezovala na bolest ouska.... Navstivili jsme ORL a ze ma nabeh na zanet ucha - dostala kapky a at zajdem k pediatrovi.... u nej jen dostala sirup na kasel a za tyden kontrola na ORL.....
po tydnu teploty padly na 38 ale kasel horsi a bolesti nohou.... na ORL nic nenasli a at zajdem k pediatrovi jestli to neni na plicich - ze se jim to nezda..... pediatr nam dal homeo - koukl ji do usi a krku a rekl ze to je ucho
coz nechapu kdyz ORL to nenaslo.....
tak jsme se nastvali a diky kamaradce jsme navstivili pediatrii v motole - tam dostala ATB ( na 5 dnu) a zitra nas ceka kontrola..
ALE
teplota prvni den ( dnes) spadla konecne pod 37,ale kasel je jeste horsi az uz na zvraceni.. ted dostala posledni davku ATB a tu uz i vyzvracela(ne celou)..... stezuje si na bolesti nohou - na svedeni a bolest na pipine a v ni - celych 14dni ma nocni mury a nespime protoze je kazdych 5 minut vzhuru a desne place a vola nas.....
a ted mam tady dalsi baleni ATB ( v nemocnici nam predepsali kdyby nestacilo) - mam ji rano otevrit ty nove ATB a pokracovat a po domluve prestat???? nebo vynechat a popripade pokracovat az po domluve s lekarem??? a taky pomuze neco na spanii - uz 14 dni nespi noc v klidu - pod ocima ma kruhy a my uz taky.... nebo nemeli jste vy nebo blizci neco podobneho????, diky za vse
diky za rady
Odpovědět