25.10.2010 11:08:17 Májja
Re: Vylecena anorexie,jak se vam zije dal?
Mariano-měla jsem to podobně a vlastně tak trochu i ted-stydím se za to,ale když vidím silného člověka jíst chipsy,hamburgery atd,tak to nechápu, i po vyléčení a že jsem z toho venku dlouho,je mi zima furt,prostě pořád,to už mi asi zůstane,manžel je doma kolikrát zpocenej a já zabalená v dece a drkotám se!
Jinak zdraví to krapet odneslo,jsem náchylnější k nemocem,ale jinak ok,myslím,že jsem to zvládla dobře.
Před těhu jsem opět zhubla 10kg-ale to bylo super,zhubla jsem tolik kolik jsem chtěla,měla jsem 55,5kg,všichni mi říkali,že jsem krásně hubená,že mi to moc sluší-a hlavně dál jsem to už nepustila a to že jsem to vydržela,mě přesvědčilo o tom,že jsem tu mrchu porazila.
Nicméně trošku ve mě něco nechala a to to,že řeším hodně váhu,vlastně s kýmkoliv jsem se po porodu bavila,tak jsem se ptala,zda jsem tlustá,když potkám štíhlejší ženskou,tak mám hned pocit,že si myslí,že jsem tlustá,pokud mám nafouklé břicho jdu se vážit,zda jsem nepřibrala atd-ale zvládám,jím vlastně všechno,jen malé dávky.
Odpovědět