29.10.2010 11:17:06 Limai
Re: MarianoN
no ono to není tak,že lidi kteří se zabývají magií nutně pracují s negativními silami.Mohou a nemusí.Úplně stejně pracuje s negativními a pozitivními silami každý člověk,jenom většina to dělá nevědomě,kdežto lidé zabývající se magií se naučí tyto síly vědomě ovládat a usměrnit je nějakým směrem.To ale nejsou žádné magické síly,nýbrž práce s energií.No a někteří lidé mají schopnost různé energie vnímat senzitivněji než ostatní,a podle toho pak mohou své schopnosti různě rozvíjet a pracovat s nimi.Někteří mají schopnosti tak silné,že je ani rozvíjet nemusí.Já osobně jsem se též zabývala magií a též jsou věci které dokáži cítit,jako např.nyní po zmizení té holčičky,ale rozhodně si nemyslím že mám nějaké nadpřirozené schopnosti a nenazývám se senzibilka.A to že někteří lidé jsou opravdu schopni číst z karet je také jenom o přenosu energie.Potíž je pouze v jediném-karty vždy ukazují pravdu,ale otázkou je to,jak tu pravdu vykládající dokáže přečíst,protože význam toho co karty ukazují lze interpretovat stovkami způsobů.
Odpovědět