2.11.2010 12:55:39 x x
Re: Bordel v bytě... co už je moc?
Kláro já nevím, já jsem i v pronajatém bytě dělala vše pořádně, prostě jsem nesnesla bordel v místech, kde žiju a taky by mi to přišlo sprosté k těm co byt pronajímají. My jsme pronajali ve 100% stavu, vše čisté a pěkné a přebrali jsme humus. Z kauce jsme strhli rozbitý umyvadlo atd. ale bylo toho tolik, že na to kauce nestačila. Co s tím, že jo. Teď to nepronajímáme, budeme tam jezdit jako "na chalupu", je tam nádherná příroda a pro děcka sposta věcí. Naštěstí ty peníze z pronájmu teď nutně nepotřebujeme, není to pro nás existenční nutnost. Mě nejvíc mrzí, že jsme to tam dali do pořádku, já si toho hleděla a kuchyň jsme používali rok, než jsme šli pryč.
Když jsme se my stěhovali do pronájmu, tak byt byl v humus stavu, zase všude mastnota a fuj zašlá špína, já jsem byla v té době v 23. týdnu a ze všeho jsem zvracela a musela jsem to tam pouklízet abych tam vůbec přežila. Byt jsme jim pak předali v krásném stavu, až jsem si říkala, že jsem se na to taky mohla vykašlat... Teď máme svůj domeček který si rekonstruujeme a tady už mi nikdo humus dělat nebude, krom nás.
Odpovědět