| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : duben 2000

4.11.2010 9:37:09 Dani+Kuba00+Karol06+Domík08

Re: Ahoj

Petruš, kuchyně je náááádherná ~g~~g~~g~
My měli letos taky dělat, ale nějak jsme si ještě nevybrali.. nemůžeme se shodnout ani na dekoru kuchyně ani na barvě zdí ~d~ A tak trochu je to i kvůli Domíkovi, protože několik dní to určitě bude všechno trvat (musíme to vzít komplet i s podlahou a elektřinou..) a já ho mám i tak co dělat, abych ho uhlídala..

Bohužel až takovou alergii má ~n~ Chudera to schytala.. Od malička měla problémy s nožkama (měla je dlouho krátké a křivé, chodili jsme na různá vyšetření a nakonec naštěstí se jí samy spravily a teď z ní může být modelka ~j~), už víc než rok nosí brýle ( 3 a 2,5 dioptrie), teď ta těžká alergie ~a~ To asi bude mít po mě.. já už jako dítě byla několikrát po jablku osypaná na puse.. Asi 3x jsem musela jít do nemocnice na kalciovou injekci.. A bohužel já i manžel jsme alergici, takže počítám, že Domík jednou bude taky ~7~ Ale zatím je dobrej - i co se alergií týká i oči má dobrý..

No, já Kubu taky do obchodů nedostanu - to je taky otrávenej a otravnej.. Ale teď jsme byli v Olympii v Olomouci (pouze s Karolínkou, bez kluků) a nakoupili jsme hlavně pro Kubu a on si to pak doma nadšeně zkoušel..
A kdybys u nás doma viděla tu hračkárnu, tak bys asi taky kupovala spíš ty praktické věci.. Ale neboj, třeba z povlečení budou mít taky radost - je od Matějovského - Kuba dostane s jeho oblíbeným Asterixem, Karolínka s koníčkama z pohádky Horseland a Domík bude mít Handy Manny ~y~.
Odpovědět
Průběh diskuze (8 názorů)
Ahoj Peckaa - Ráďa,Mariánek 4.11.2010 8:29
*Re: Ahoj Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 4.11.2010 9:37
**Re: Ahoj 2 4.11.2010 11:25
***Re: Ahoj Markéta a Luki 4.11.2010 17:25
*** Re: Ahoj Silva-Honzík 4.11.2010 18:6
****Silvi, Peckaa - Ráďa,Mariánek 5.11.2010 8:19
*****Ahoj Peckaa - Ráďa,Mariánek 11.11.2010 7:29
******Re: Ahoj Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 16.11.2010 13:53

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.