| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Kočárky

4.11.2010 13:51:06 re

Re: Kočárek Inglesina Espresso x Cam Portofino x Peg Perego Aria

ahoj já jsem mela inglesinu espresso,jeho výhodou je že super skladny,zavřeš ho jednou rukou a to doslova,je uzoučký všude projede,má 5bodové pásy,je pohodlný pro díte,lehký a dobře ovladatelný,má velký košík"vejde se tam docela hodně.......já s ním jezdila na nákupy a vydržel fakt hodne
jeho minusy:je ponekud vyšší,a pokud se mi díte naklonilo dopředu v prudké zatáčce,při vetší rychlosti se převažoval,záda nejdou až ůplně dolů,což by nevadilo kdyby mela alespon operku nohou a to taky nemá,takže menší dite tam vyssi :-( takže nicmoc
peg perego aria je hrozně prtavý,já jich vídám strašně moc,ale ztech co píšee je nejmenší a operku nohou taky nemá,kolečka má prtavá,zato je lehký a skladný,peg perego je výborná značka
cam portofino má kamarádka,pro vetší díte je docela uzoučký,nemá operku nohou a záda jdou asi jako u inglesiny,špatně se skládá..
jestli můžu radit tak peg perego p 3,je super sporták,má vetší kolečka,operku nohou a záda jdou až dolů,vydrží docela hodne...anebo potom podobná řada inglesina zippy...
Odpovědět
Průběh diskuze (7 názorů)
Téma: Kočárek Inglesina Espresso x Cam Portofi... lumpisek 3.11.2010 10:5
*Re: Kočárek Inglesina Espresso x Cam P... Kadrnošková 3.11.2010 10:41
*Re: Kočárek Inglesina Espresso x Cam P... Elfík +1+2 3.11.2010 11:5
*Re: Kočárek Inglesina Espresso x Cam P... Simeona+3 3.11.2010 13:6
*Re: Kočárek Inglesina Espresso x Cam P... bien+Kája08/08 3.11.2010 13:23
**Re: Kočárek Inglesina Espresso x Cam... Peťule, Elí, Áňa 16.11.2010 1:19
*Re: Kočárek Inglesina Espresso x Cam P... re 4.11.2010 13:51

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.