5.11.2010 23:05:15 Bumbi&05,08,10
Re: Dcera vypije za den do půl litru včetně stravy
Ahoj, mám stejně starou dceru (8/2008) se stejnýma potížema, bojujeme s tím od mala. Když to klesne na ten půllitr, jako u vás, zavádím prostě noční mlíko, protože v noci vypije 200-300 ml. Na mlíko ji vzbudím, respektive dávám ji ho v polospánku okolo půlnoci...
Taky jsem zjistila, že hodně toho vypije venku, když běhá, takže nosím furt lahvičku a pořád dávám napít. DOma pije málo - tak málo, že za celé dopoledne se jde vyčurat sotva jednou, spíš vůbec, až po obědě před spaním
Je to špatně do budoucna kvůli ledvinám, byla jsem stejná a mám s tím potíže dodnes. Dcera má navíc problémy s kaděním - a je to bohužel tím nepitím.
Hodně ji pití střídám, teď má vodní a džusové období, vše pokud možno brčekem. Taky je ochotná vypít hodně kravského mléka, neochuceného, normálního - bohužel by ho pít neměla, zhoršuje jí to jiné potíže, ale dávám jí ho, když si řekne, protože 2 dcl jsou 2 dcl tekutin, že...
Zmrzka je dobrý nápad - dělám jim do domácích tvořítek, třeba jablečnou přesnídávku s vodou... nebo oblíbený juice. Jdu dát jablečný džus na mrazák, kašel-nekašel.
Odpovědět