6.11.2010 11:40:46 *Niki*
Re: Upresneni situace
Laleido, ta diskuse už neexistuje, většina lidí přešla na jiný, uzavřený server a každý další vstoupivší se musel podrobit docela důkladné vstupní prohlídce:)
Já už pak neměla doma internet, takže byť jsem registrovaná i na oné uzavřené diskusi, tak už tam leta nechodím a zapomněla jsem i vstupní heslo
Znát i mužský pohled na věc je fajn, zvlášť když těch mužů je v diskusi hodně a žádná ublížená žena je nemůže vyklovat. Nejsou všichni stejní, někteří jsou horší
Tobě pomůže hlavně pohled a pocity tvého muže. Jak se k tomu celkově staví? Byl to jen úlet, opakovaný úlet, paralelní vztah, láska k té druhé? Tohle by jsi měla vědět, já opravdu nejsem příznivcem teze Nepátrat a zavírat oči, protože pak bevíš, proti čemu stojíš. A chování tvého chlapa si můžeš vysvětlovat mylně. Vůbec je dle mě omyl si chování nějak "vysvětlovat" - prostě se narovinu ptej, ať se nezamotáš do svých vlastních vysvětlení a ve finále nezjistíš, že to jsou jen tvé konstrukce, a ne realita.
Já jsem třeba schopná pravdu ustát, i když ze začátku jsem v šoku, či zuřím, či si kopnu. Ale umím s tím pracovat, nepodléhám dojmům pojmům, pracuju s tím, co je. Byť mi dobře pomáhá dobrá intuice
Jaká jsi ty, zvládneš to?
Odpovědět