Porodnice Praha Krč
Holky, prosím, nebyl jste někdo v poslední době rodit v Krči? Jak se vám tam líbilo? Netušíte, kdy je tam potřeba se registrovat? Na internetu jsem nic nenašla. Rodila jsem 2x na Vinohradech, tohle bude můj poslední porod, doufám, tak si tak říkám, že bych si ho chtěla udělat hezčí, aby mohl být manžel se mnou celý porod a nestrávil první dobu porodní potupně na chodbě a nečekal, až ho za mnou pošlou na poslední půlhodinu, abych mohla být při porodu v poloze, která mi vyhovuje a furt mně někdo nebuzeroval, že musím chodit, a nemusela se s nikým dělit o záchod a sprchu po klystýru, abych mohla být s dítětem už od prvního momentu a nemusela se nervovat s vážením před a po každém kojení, aby to prostě mohlo být všechno v klidu a nemusela jsem se dohadovat s personálem, toho totiž vím, že nejsem schopná. Ocenila bych, kdybych měla k dispozici jednu porodní asistentku a nemusela ji pak nahánět na chodbě, až se bude něco dít. Je to v Krči možné? Do Podolí ani Apolináře se mi nechce. Bulovku neznám. Klidně plevelte.
Děkuju za rady a názory. J.
Odpovědět