6.11.2010 19:46:09 sojka+07+09
Re: Lassie
limai, tak přesně takovouhle rekonstrukci jsme dělali v domě když jsem byla těhotná a dalo se to. Prostě se práce naplánovaly tak, aby byla vždy jedna místnost pro mě volná, pracovalo se v obou patrech u rodičů i u nás a navíc jsme se stěhovali- měnili jsme si s rodiči patra. Naplánuj tu rekonstrukci prostě pomalejší, nebo jí udělej po částech. My takhle rekonstruovali byt třikrát- pravda z toho dvakrát tam žil jen muž a já s dětmi jela na čtrnáct dní na dovolenou po čechách. Ale třeba za tři stovky ubytování v penzionu- matka s dětmi, tak třeba jen na pár dní, než ti pustěj vodu, bys to třeba dala. holt bych nedělala bourací práce v celým bytě najednou.
Jestli je to problém- rada nastěhovat se k rodičům a dát tam dítě do školy, nebo ho učit doma je podle mě dobrá.
A nebo se vyzbroj savem a ten byt kamaráda si prostě vyčisti a umej, pak se tam na pár dní nastěhuj. Jestli tam na zemi neležej mrtvý krysy a jenom je hodně špinavej, tak ho prostě umej. Pár dní se to dá vydržet. Savo jistí všechno. Já když se s manželem nastěhovala do našeho prvního podnájmu, tak bylo pod kobercem hovno- pravda ne lidský, ale pár litrů savíčka to spravilo
Odpovědět