Arantxo před úplně stejným rozhodnutím jsem stála na jaře i já. Syn měl při opakovaných virózách dušnosti. Dětská doporučila alergologa a já chtěla nejdřív zkusit homeopata. Bohužel homeopatie je běh na dlouhou trať a já potřebovala pro syna i pomoc akutně (aby se mu dušnosti neopakovaly a nekončilo to vysokodávkovou kortikoidovou injekcí) než se homeopatická léčba projeví. Hodně jsem váhala, zda vůbec homeopatii věřit a stále mám pochybnosti. Homeopatka vidí zlepšení, měřila EAV a díky homeopatikům má syn nyní reaktivitu všech orgánů v normě. Přesto jsme nakonec skončili i na alergologii a jsem za to nakonec ráda. V hlavě jsem si to srovnala tak, že si vezmu z každého něco. Udělala synovi náběry, zjistila počáteční fázi astmatu a téměř nulovou imunitu IgA. Já díky tomu teď vím, s čím vlastně bojuji a mohu se lépe rozhodnout. Syn má foukátko Seretid a taky Xyzal. Seretide jsou kortikoidy, čemuž se dost bráním, ale počítám, že na nich nebude na trvalo - snad. Chápu, před jakým rozhodnutím stojíš a jak se asi cítíš. Já se nakonec rozhodla pro obojí. Homeopatka i alergoložka o sobě navzájem vědí a nevadí jim ta kombinace. Obě si ale také trvají na své léčbě.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.