Re: tak už funguju !!!
ahoj,
tak jsem koukala na chamíka Honzíka. Tak u vás to teď vypadá jako někde v tropické džungli:-) a máte móc šikovného taťku, takový krásný domeček.
A co takový chameleon žere, přiznám se že nemám představu...
Šimísek je prima miminko, je hodný a už se směje, převrací se z bříška na záda, začíná si hrát s hračkama - zdá se mi že to nějak moc rychle ubíhá, že mi rychle roste, ani si to nestačím užít.
Kája ho má moc ráda a zatím nežárlí. Ale morduje ho, pořád si sním hraje s ručičkama a on drží a nejvíc se na ni směje...
Ouška jsou krásná a ani ji to nebolelo ( teda ne moc ) dělali ji to v lokální anestezii a za hoďku bylo povšem. a tak teď češeme copánky a ráno mě to teda zdržuje než ji to zapletu aby ve školce nechodila jako jeskyňka.
Kája psala Ježíškovi a je to hrůůůůza ty její přání. Téměř všechny věci z reklamy - Palác princezny Jasmíny, medvídka co říká mám tě rád, auto pro Barbie, Baby born....jo a Donalda. No tak vážně nevím co ji koupit, protože mám dojem že má pokojík přecpaný hračkama a stejně si s ničím pořádně nehraje ( snad jen s barbínama )....
Co si přeje Lucinka? doufám že už jste zdraví.
Ahoj Martina
Odpovědět