Re: Hodně štěstí a zdraví v novém roce!!!!!!!!!!!!
Ahoj
Taky se mi zdá že ty Vánoční svátky jsou nějak rychle v čudu - jako dítě jsem se jich nemohla dočkat a stáááášně dlouho to trvalo než přišel Ježíšek a teď sotva jsme rozbalili dárky už aby jsme pomalu začali barvit vajíčka:-))
Ani jsi nenapsla co jste našli pod stromečkem??? Lucinka Baby born??? Tu si Kája přála a hlavně tu panenku ( popř. podobnou ) dostalo spoustu jejich kamarádek. A tak jsem ji musela pořád povídat že máme lepší ŽIVOU :-)) a tak měla radost z barbíny Jasmíny a Aladina a hromady dalších dárečků...
Se Šimískem to taky neuvěřitelně letí - už bude mít 5 měsic - už bere věci do ruky a cpe si je do papulky, začíná se smát nahlas, slintá o 106 ... a je to naše pusinka - i když dneska odpo hulákal asi ho bolelo bříško:-(
A co "Zmizík" ( Afrika byla báječná!!!) jak mu chutnají cvrčci??? To doma musíte chovat i živé cvrčky, nebo se "to" někde kupuje??? a kdo ho krmí??? - já tuhle hmyzí havěť teda nemám příliš v oblibě a úplně by mě děsilo že se v noci probudím a nějaká potvorky po mě poleze - brrrrr - kdyby náhodou zmizíkovi uprchla. Jsi statečnější???
Taky děkuji za vánoční přáníčko a hezky si užívejte nového roku... a Lucinka ať odolává nemocem!!!
Ahoj Martina
Odpovědět